Suroviny
Na jeden korpus/ 2 patra : 5 vajec( pokojové teploty ), špetka soli, 2kávové lžičky prášku do pečiva, 5 polévkových vrchovatých lžic moučkového cukru, 2 polévkové lžíce horké vody, 2 lžíce oleje, 3 polévkové lžíce kakaa, 5 vrchovatých polévkových lžic polohrubé mouky
Krém na dort ze dvou korpusů/ 4 patra : 500g mascarpone, 400g 18% kyselé smetany, 400g šlehačkové smetany + 2 ztužovače smetany, 250g tvarohu ve vaničce, 150g práškového cukru- kdo nechce cukr může ho vyměnit za 120ml javorového nebo jiného sirupu, 1 citrón.
Ovocná náplň : 400g borůvek ( nebo směs sezonního ovoce, lesní plody ), 100g borůvek a jahod na ozdobu, ořechy, čokobombóny …
Čokoláda na polití