Suroviny
Těsto: 4 vejce
90 g cukru.
80 g polohrubé mouky
Krém:. 250g mascarpone.
2 šlehačky 33%.
2 ztužovače šlehačky.
cukr podle chuti
Poleva: hořká čokoláda a šlehačka.
Na ozdobu potřebujeme marcipán a trochu trpělivosti při výrobě růžiček.Připravíme je den předem,aby proschly.
Těsto : ušleháme bílky na tuhý sníh. Žloutky utřít s cukrem.Ke žloutkům přidat mouku.Utřené těsto spojit se sněhem.Formu vymazat a vysypat moukou.Těsto pečeme 25 - 30 minut. Necháme vychladnout.
Připravíme krém. Ušleháme šlehačku s cukrem mascarpone a tekutou čokoládou.
Korpus na 2x překrojit nanést pikantní marmeládou a potom krém.
Čokoládovou polevu připravíme z nalámané čokolády kterou zalijeme ohřátou šlehačkou.
Mícháme než vznikne krásná poleva.