Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Risotto con funghi

Popis receptu: 
Autor: Luboš Lunter
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    150g másla 100ml oleje 1 menší cibule 320g rýže Carnaroli 200ml suchého bílého vína 4 lžíce strouhaného parmazánu mořská sůl dle chuti zeleninový vývar dle potřeby 60g sušených hub, nejlépe hříbků hrst nasekané petrželové natě

Příprava jídla

Houby namočíme na 30 minut do vody. V hrnci rozpustíme máslo s trochou olivového oleje a na mírném ohni zpěníme nakrájenou cibuli. Přisypeme rýži a dobře promícháme, podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme okapané houby a víno. Rizoto zjemníme kouskem másla, posypeme parmazánem, osolíme, vše dobře promícháme a nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
REKLAMA

Přidat komentář