Risotto con funghi

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Risotto con funghi

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

máslo 150 g
cibule 1 ks
menší
rýže 320 g
víno bílé 200 ml
parmazán 4 PL
sůl mořská
vývar zeleninový
sušené houby 60 g
petrželka
Houby namočíme na 30 minut do vody. V hrnci rozpustíme máslo s trochou olivového oleje a na mírném ohni zpěníme nakrájenou cibuli. Přisypeme rýži a dobře promícháme, podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme okapané houby a víno. Rizoto zjemníme kouskem másla, posypeme parmazánem, osolíme, vše dobře promícháme a nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Autor: lublun

Obchod Apetit