Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Podzim & víno. Soutěžte o tekuté předplatné od Dvě deci

víno
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Čas radosti – jedinečná francouzská vína, která vám doručí až domů. Soutěžte o ně.  Dvedeci.cz není další e-shop s vínem. Chce, aby si jeho abonenti víno nejen vychutnali, ale také se o něm něco dozvěděli. Heslo Dvě deci zní: Objevujte a učte se degustovat z pohodlí domova. Na www.dvedeci.cz najdete i blog s rozmanitými recepty, které se hodí pro snoubení jídla s vínem. 

Vína pro předplatitele vybírá jeden z nejrespektovanějších degustátorů vína na světě Jean Michel Deluc. Předplatné si u Dvě deci může pořídit kdokoli, koho víno zajímá nebo kdo shání originální pozornost pro své blízké či klienty. Využijete ho jako SOS dárek: po zaplacení si na stránkách můžete vytisknout dárkový kupon a věnovat ho konkrétní osobě. Vše je hotovo během pěti minut.

someliéři

Dvě deci nabízí předplatné ve dvou variantách. Čas Radosti s mottem Vína pro vaše příjemné chvíle (499 Kč) a Čas zralosti s mottem Exkluzivní výběr (999 Kč), který osloví zejména náročnější milovníky vína. Balíček se dvěma víny vám doručí až domů a spolu s ním dostanete i podrobný popis produktů. Na www.dvedeci.cz také můžete zhlédnout videodegustaci, ve které francouzský sommeliér každé víno degustuje, hovoří o něm, radí, jak ho uchovávat, s čím párovat… Pokud abonentovi víno zachutná, může si ho objednat za velmi přátelskou cenu přímo od vinaře. 

Vína tekutého předplatného pocházejí téměř výhradně z produkce malých francouzských vinařství. Do budoucna se ale můžete těšit také na výběr vín moravských, která sommeliér Dvě deci hodnotí velmi vysoko.

Podzim a víno k sobě patří. Máme pro vás tekuté předplatné Čas Radosti v hodnotě 499 Kč. Znáte správnou odpověď na soutěžní otázku?

Soutěž byla ukončena

Výherci:
Lucie Pivodová, Hustopeče

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...