0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

SOUTĚŽ o kurz vaření s Kuchařkou pro děti

Kuchařka pro děti
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Soutěž byla ukončena. Chtěli byste s dětmi strávit zábavné odpoledne v muzeu a vyhrát kurz vaření s Kuchařkou pro děti?  Nevíte, co vařit dětem? Máte doma malého gurmána nebo dokonce nadšeného kuchaře? Pro vás všechny jsme vymysleli, otestovali a sepsali naši novou Kuchařku pro děti plnou nápadů a receptů, které budou chutnat celé rodině.

kniha Kuchařka pro dětiA protože vaření je zábava, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem kurz vaření pro rodiče a děti (od 6 do 12 let), který se bude konat ve středu 12. 6. od 15 hodin. Vařit se budou dobroty podle Kuchařky pro děti a kurzem vás provede skvělý šéfkuchař Martin Svateknárodního týmu kuchařů a cukrářů České republiky pracujícího pod záštitou AKC ČR. Součástí bude i interaktivní prohlídka dětské části expozice Gastronomie.

Soutěž byla ukončena. Všem děkujeme za krásné odpovědi.

Výherci:

  • Jaroslava Skříčilová
  • Eva Alblová
  • Lenka Nykelová
  • Pavla Dostálová 
  • Irena Suvová

Termín kurzu:

  • 12. 6. od 15 hodin

Místo konání:

  • národní zemědělské muzeum logoNově zrekonstruované Národní zemědělské muzeum v Praze na Letné (Kostelní 44, Praha 7). Kurz proběhne v unikátní expozici Gastronomie, která se skládá ze dvou částí: Dětské gastronomické herny a Gastrostudia. V této moderně vybavené profesionální kuchyni Národní zemědělské muzeum pořádá pod hlavičkou Kulinářského institutu Marie Sandtnerové kurzy vaření pro veřejnost zaměřené nejen na tradiční českou kuchyni. Více informací najdete na www.nzm.cz/pribeh-zemedelstvi-praha/kurzy-vareni. V Gastrostudiu také trénují zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR na tuzemské i zahraniční soutěže.

Kuchařku můžete ihned objednat na obchod.apetitonline.cz.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč