0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Soutěžte o balíčky výrobků Dr.Oetker!

Soutěžte o balíčky výrobků Dr.Oetker!
sdílet:
Komerční článek - Soutěžte s Premium Pudingy Dr.Oetker a vyhrajte balíček výrobků Dr.Oetker a knížku Pečeme s láskou 7 – Slavnostní, nepečené a bleskové dorty. Každý v hodnotě 300 Kč! Vyhrává prvních 20 soutěžících, kteří správně odpovědí na soutěžní otázku.

Propagace značky Dr.Oetker.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Soutěž ukončena

Vyhrávají:

Hana Frauenterková
Jan Jonáš
Karel Bělák
Viktorie Zemanová
Lenka Hejduková
František Ďulík
Věrka Slaběnáková
Lucie Horáková
Jan Waligóra
Petra Brázdová
Zdeňka Hlásná
Radka Čiklová
Renáta Čermáková
Václav Dřízhal
Simona Orsáková
Eliška Veselá
Alena Kašpárková
Antonín Pružinec
Marie Romanovská
Jana Moudrá

Pravá vanilka pochází z Jižní Ameriky a znali ji již staří Aztékové. Z vanilky se využívá vanilkový lusk, který je plodem květu orchideje. Toto aromatické koření používali Aztékové jako přísadu do nápojů a placek nebo také jako léčivý prostředek, především k povzbuzení srdeční činnosti a k celkovému vzpružení organismu. Do Evropy byla vanilka dovezena v polovině 16. století a je dodnes používána jako vzácné, výrazně aromatické koření hlavně při pečení, ale i ve vaření. Jednotlivé vanilkové lusky se označují podle místa svého původu, např. tahitské, mexické či bourbonské. Právě mletý vanilkový lusk typu ‚Bourbon‘ obsahuje jedinečný krémový Premium Puding Pravá Vanilka smetanová Dr.Oetker.

Nápovědu a odpověď na tuto otázku naleznete na: www.premiumpuding.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?
  • Kvízy

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?

Znáte to. Nechceme je moc jíst, protože se nám po nich často chce akorát tak natáhnout na gauč a dát si dvacet. Na druhou stranu jsou součástí naší kultury a často v nás vyvolávají ty nejhřejivější vzpomínky. Představují nostalgii i bezpečí...
Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo
  • Tipy a triky

Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo

Guláš, svíčková a knedlo vepřo zelo, když je tahle trojice na poledním menu v restauraci, máme problém se rozhodnout. Pro dnešek máme ale jasno! Dejte si s námi to nejlepší knedlo vepřo zelo, máme pro vás tipy na jedno z nejlepších českých...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč