0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte rajčatové omáčky Dolmio

AD
rajčatové omáčky Dolmio
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Chutná, zdravá a jednoduchá, taková je italská kuchyně. Nemusíte za ní do restaurace, dopřejte si ji doma. Sejdete se u rodinného stolu a ušetříte čas i peníze. Pomohou vám Dolmio omáčky inspirované italskou kuchyní, s nimiž vykouzlíte spoustu skvělých jídel, nejen špagety bolognese či zapečené lasagne.

Soutěž byla ukončena. 
Itálie doma na talíři snadno a rychle

Dolmio omáčky jsou vyrobeny z čerstvých a 100% přírodních surovin bez konzervantů a umělých barviv. Řadu Dolmio omáček tvoří tři varianty nejrozšířenější omáčky bolognese (original, s dávkou česneku a cibule navíc pro milovníky výrazné chuti a s extra porcí bazalky) a omáčka typu lasagne pro přípravu jednoho z nejtradičnějších italských pokrmů. Dolmio boloňské omáčky se nejlépe vyjímají na těstovinách s mletým masem, tedy v nejznámějším italském jídle špagetách bolognese, ale jsou nepostradatelné i pro přípravu dalších pokrmů, u kterých hraje kvalita a čerstvost surovin klíčovou roli. S přípravou oblíbeného italského pokrmu lasagne vám pomůže zase Dolmio rajčatová omáčka lasagne. 

špagety s rajčatovou omáčkou Dolmio

Chcete si doma  vychutnat těstoviny s rajčatovými omáčkami Dolmio? Soutěžte o ně. Pro pět výherců máme připraveny balíčky se čtyřmi různými omáčkami. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Která z omáček Dolmio je letošní novinkou na českém trhu?

a) Bolognese original
b) Bolognese s bazalkou 
c) Bolognese s česnekem a cibulí
d) Tomato Lasagne 

Nápovědu hledejte na www.dolmio.cz. Správnou odpověď zasílejte na adresu soutez@apetitonline.cz, do předmětu uveďte ‚Omacky Dolmio‘. Soutěž probíhá od 21. do 27. srpna 2014. Připraveno je pět výher. Vyhrává každý 50. soutěžící do vyčerpání výher, který správně odpoví na soutěžní otázku. Výherci budou kontaktováni e-mailem. 

Výherci:
Vlastimil Kupčák​, Ostrava-Poruba
Helena Sedláčková, Zbýšov u Brna
Danuše Šedivá, Moravany nad Loučnou
Josef Hlásil, Plzeň
Jarmila Havlíčková, Praha

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit