Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Březnové vydání Apetitu právě v prodeji: Zamilujte si klíčky a výhonky, krvavé pomeranče, české polévky i indické speciality

Apetit 3/2023
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Přivítejte s březnovým Apetitem, který vychází už 16. 2. 2023, přicházející jaro.

To se do nového vydání promítlo hlavně v podobě vitaminy nabitých klíčků a výhonků, které jsme nejdříve vypěstovali a poté použili do lahodných pokrmů. Nechybí ani další poklad sezony – nádherně zbarvené krvavé pomeranče, které zazáří nejen v salátech a dezertech, ale překvapivě i v majonéze či jako doprovod pečených kachních stehen.

Společně se také vrhneme na jarní úklid lednice, ze zbytků džemů, arašídového másla, citronového krému či kondenzovaného mléka upečeme úžasné dezerty.

Vzhledem k tomu, že březnové dny bývají ještě chladné, přidáme na zahřátí recepty na čtveřici pozapomenutých českých polévek a indické speciality od Ilony Bansal.

Připravili jsme pro vás i ochutnávku z nové knihy z dílny Apetitu, kuchařky Mleté maso. Vyzpovídali jsme také sedm inspirativních žen, kterým se daří měnit tvář české gastronomické scény.

Apetit, napsáno s chutí.

TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného, které může být i vhodným dárkem pro vaše blízké. K ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat zajímavé bonusy nebo ho pořídit s úžasnou slevou.

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín