Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rozpouštění čokolády

Rozpouštění čokolády
sdílet:
Způsobů, jak rozpustit čokoládu je několik.

Můžete použít klasický způsob vodní lázně, kdy se v menším rendlíku vaří voda a nalámaná čokoláda se rozpouští ve větší nádobě nad ním. Čokoládu na polevu můžete také rozpustit přímo ve smetaně, směs zahřívejte velmi pomalu a za stálého míchání.
Využít můžete i mikrovlnnou troubu - kousky čokolády vložte v přikryté misce do trouby a mikrovlňte na nejnižší výkon přibližně 3 minuty.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč