Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Co s ochuceným olejem

Co s ochuceným olejem

Pokud máte rádi různé pochoutky naložené v oleji (například sýry nebo zeleninu), nevyhazujte ho.
8. 7. 2010 | Autor: redakce Apetitu

Olej získal příchuť toho, co v něm bylo naložené, a bylo by škoda ho nevyužít. Zkuste ho přidat do zálivky na salát nebo jím jednoduše pokapejte vařenou zeleninu nebo maso či rybu.

Další možnost je opéct na něm zeleninu, dát ho pod cibulku do omáček nebo do marinády. V uzavřené sklenici vydrží olej v chladničce nejméně týden.

Související

Bylinkový olej s rozmarýnem

Olej můžete použít k dochucení těstovinových salátů, do marinády, na zakápnutí toustu s rybičkami nebo na dochucení...
REKLAMA

Přidat komentář