0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vybrat sady příborů, aby Vám plně vyhovovaly?

AD
Jak vybrat sady příborů, aby Vám plně vyhovovaly?
sdílet:

Mohlo by se zdát, že příbor patří mezi ty druhy zboží, u jejichž pořízení není třeba dlouho přemýšlet. Nicméně opak je pravdou. Rovněž v této oblasti záleží při nákupu na více faktorech…

Vybíráme sady příborů: záleží na ceně, materiálu i vzhledu

Pokud si pořídíte skutečně kvalitní sady příborů, můžete je používat nejen Vy, ale také další generace. Proto za každou cenu nešetřete. Nekvalitní kusy se totiž v průběhu let mohou začít ohýbat, jsou náchylnější k poškrábání a celkově ztrácejí svůj původní vzhled. Podaří-li se Vám naopak nakoupit správně, jednotlivé příbory vydrží skutečně dlouho. Jsou tedy výtečnou investicí. 

Příbory si je navíc vhodné pořídit v celých sadách, a to třeba až 24dílných. Musíte se pouze rozhodnout, zda se Vám budou více hodit příbory z jednoho materiálu, nejlépe z nerezu, anebo varianty s dekorovanou či dřevěnou rukojetí, jež je běžná u steakových příborů.

V žádném případě nezapomínejte, že sady příborů jsou rovněž výraznou estetickou složkou jídelny. Příjemné prostředí dnes hraje roli nejen při svátečních příležitostech, ale vlastně u každého jídla. Vyberte si tedy z překrásných sad příborů, které dnes nejsou nedostatkovým zbožím. 

V jídelně jsou důležité i sady talířů

Když už jsme ‚nakousli‘ prostředí pro stolování, nelze zapomínat ani na elegantní jídelní sady, které si lze pořídit třeba v internetovém obchodě Vetroshop.cz. V kombinaci s příbory tak můžete vlastně za pár korun dosáhnout vynikajících výsledků. Pokud se Vám to podaří, rodinné snídaně, obědy i večeře budou zážitkem pro více smyslů najednou. 

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit