Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovoce v alkoholu

kokteil s ovocem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Nejvyšší čas připravit si ovoce namočené v alkoholu. Využijete ho při přípravě nepečeného cukroví i do horkých vánočních nápojů.

Jak připravíte naložené ovoce? Použijte kompotované nebo sušené plody. V případě kompotu (například višně) slijte šťávu a nahraďte ji rumem nebo vodkou. Sušené ovoce (rozinky, brusinky, švestky a jiné) jednoduše alkoholem zalijte. Při obou způsobech přípravy nechte ovoce v alkoholu alespoň dva týdny odležet.

Přemýšlíte, jak ovoce využít? Dejte pořádnou lžíci do vánočního punče (recept) nebo ho zabalte do sušenkové hmoty a připravte nepečené višňové koule (recept).

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč