Nápoj, po kterém roztají i ledové královny. Sušené ovoce do punče vybírejte podle vlastní chuti – výborné jsou třeba i švestky nebo hrušky. Vánoční punč si můžete připravit nejen v čase Vánoc. Hřát vás bude po celou zimu.
Suroviny
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 237 kcal
- Bílkoviny 0.83 g
- Sacharidy 23.17 g
- Tuky 0.17 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005