0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Stěrka na míru

vaření a pečení
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Nouzové řešení, když nemůžete najít stěrku. Naše řešení sice není designové, ale zato dokonale funkční.

 

Budete potřebovat plastové víčko, jaké najdete třeba na balení sýra cottage nebo na pomazánkovém másle. Umyjte ho a odstřihněte z něj zhruba na dvou třetinách po obvodu okraj. Vzniklou stěrku pak podle potřeby dotvarujte.Pokud se vám s ní pak nebude chtít mýt, jednoduše ji vyhoďte a udělejte si novou.

Související články

Škola pečení: vánočka
  • Tipy a triky

Škola pečení: vánočka

Naučte se domácí vánočku. Poradíme vám, jak a z čeho těsto zadělat, jak ho nechat vykynout a nakonec uplést. I když je klasická vánočka spíš pro zkušené, i zkušenosti je třeba získat! Kromě ní vám nabízíme také recept na jednoduchou...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit