Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Stěrka na míru

vaření a pečení
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Nouzové řešení, když nemůžete najít stěrku. Naše řešení sice není designové, ale zato dokonale funkční.

 

Budete potřebovat plastové víčko, jaké najdete třeba na balení sýra cottage nebo na pomazánkovém másle. Umyjte ho a odstřihněte z něj zhruba na dvou třetinách po obvodu okraj. Vzniklou stěrku pak podle potřeby dotvarujte.Pokud se vám s ní pak nebude chtít mýt, jednoduše ji vyhoďte a udělejte si novou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...