Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Znáte černý kořen?

Černý kořen
ZDROJ: OpenFoodFacts.org
sdílet:

Můžete ho konzumovat syrový v salátech nebo ho můžete dusit, zapékat a smažit. 

Černý kořen rychle hnědne, oloupané kořeny proto naložte do citronové vody. V salátech ho podávejte nejlépe s citronovou nebo octovou zálivkou. Pozor, barví ruce, raději ho zpracovávejte v rukavicích.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč