0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velká prázdninová výzva s Florentýnou má své výherce! Gratulujeme!

Velká prázdninová výzva s Florentýnou má své výherce! Gratulujeme!
sdílet:
Dva měsíce prázdnin jsmevás na apetitonline.cz provázeli Velkou prázdninovou výzvou. A nebylo to jen tak. Soutěžilo se o malé, ale i velké ceny. A teď už známe absolutní vítězky!

Byla to dlouhá, trnitá, chutná, náročná, ale i zábavná cesta. Florentýna zadávala úkoly, redakce Apetitu doplňovala její skvělé a důvtipné články recepty. Soutěžící vařili, fotili, sdíleli, soutěžili o ceny. Byli zkrátka a dobře báječní. A za to moc děkujeme!

Na konci Výzvy a po mnoha udělených soutěžních dárcích nastal ale čas na to, aby Florentýna vygenerovala tři absolutní vítěze.

Gratulace vítězkám!

Na prvním místě se umístila Lucie Šubová, která plnila výzvu poctivě den po dni, celé dva měsíce! Lucie vyhrála gril od firmy Weber, zbrusu novou Remosku a také tři kuchařky z edice Apetit, roční tištěné předplatné časopisu Apetit a stylovou kuchařskou zástěru!

Na druhém místě se umístila Petra Panenková a odnáší si 2 kuchařky, roční digitální předplatné a také červeno bílou ikonickou zástěru Apetit.

A krásné třetí místo obsadila Iva Kroužková, která se může těšit z kuchařky, ročního digitálního předplatného a taktéž ze zástěry Apetit.

Výherkyním moc gratulujeme a doufáme, že se brzy uvidíme u dalších soutěží!

Autor: Eva.Dvorakova

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit