Na našem jídelníčku se čas od času objeví filety z lososa, pstruha nebo jiné ryby. Už jste si ale zkusili připravit filátka z citrusových plodů? Podle našeho videonávodu to zvládnete hravě. Navíc pro vás máme recept na absoutně...
Vizionář moderní gastronomie je autoreem citátu „dobrá kuchyně je základem opravdového štěstí“. Při vymýšlení nových dezertů se rád inspiroval ženami a vděčíme mu také za definici pěti základních francouzských omáček. Vzpomenout na něj...
Ženy jsou od pradávna inspirací pro nejrůznější umělecká díla – od obrazů po dezerty. A právě dnes se podíváme na to, které slavné ženy stojí za vznikem světoznámých zákusků. Na většinu z nich máme i recept!
...
Pokud máte rádi palačinky a zároveň jste milovníci jídla, které lahodí oku, pak jistě oceníte našich sedm tipů, jak tento pokrm servírovat. Kromě klasického podávání ve formě ruličky existuje několik možností, jak si pohrát s vizuální...
Palačinkový nebo lívancový den znamená oslavu začítku půstu před Velikonocemi. A ruku na srdce, kdo by neměl rád lívance a palačinky? Kde se podivná tradice vzala a jak vznikl proslulý palačinkový běh?
...
Ani letos nebude na květnové oslavě dobrého jídla chybět stánek časopisu Apetit, který se může stát vaším základním táborem, kde si budete moci odpočinout, poklábosit a něco se i přiučit, než vyrazíte za dalšími kulinářskými dobrodružstvími...