0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit vaří na Prague Food Festivalu

Apetit vaří na Prague Food Festivalu
sdílet:
Ani letos nebude na květnové oslavě dobrého jídla chybět stánek časopisu Apetit, který se může stát vaším základním táborem, kde si budete moci odpočinout, poklábosit a něco se i přiučit, než vyrazíte za dalšími kulinářskými dobrodružstvími.

U stánku se můžete seznámit s celou naší redakcí a bude tu také možné zakoupit všechny naše kuchařky s 20% slevou. Kuchařky Edice Apetit obsahují ty nejlepší recepty, které jsme pro vás během deseti let v redakci vyzkoušeli a vyladili k dokonalosti. Jako první jsme zadělali na kuchařku Koláče, pak jsme uvařili Polévky, Maso, Saláty a Brambory, následovala Party, Ryby a mořské plody, Dorty a dezerty, Vánoce, Těstoviny, Drůbež, Grilování, Moučníky, Slané pečení a Sýry. V loňském roce jsme uvedli na trh novou edici kuchařek Apetit na cestách, kde najdete ty nejlepší recepty italské, francouzské a asijské kuchyně. Na Prague Food Festivalu je všechny můžete mít s 20% slevou!



Kromě toho nás každý festivalový den také uvidíte v akci a naučíte se s námi a našimi hosty ve Škole vaření Apetitu ty nejlepší speciality francouzské, italské a asijské kuchyně.
 

Co vás čeká?

 

  • PÁTEK --> Domácí těstoviny a pravé janovské pesto
  • SOBOTA --> Crêpes Suzette s šéfkuchařem Romanem Dolejšem
  • NEDĚLE --> Asijské curry s šéfkuchařem Stephenem Senewiratnem

 

 

Za dobrotami na Hrad


Prague Food Festival je svátek všech labužníků a velká oslava dobrého jídla. Pořadatelé, šéfkuchaři a další účastníci festivalu se každoročně snaží předvést ty nejzajímavější světové trendy v gastronomii. Letos se chtějí zaměřit na lokální a regionální produkci, ohleduplnost k životnímu prostředí, zdravé jídlo pro děti, kuchyni bez glutamátů, bezodpadové zpracování masa, poloviční porce a menší ceny a návrat zapomenutých surovin našich prababiček. Zda se jim to podaří, se můžete přijít přesvědčit do Královské zahrady Pražského hradu, která hostí Prague Food Festival od 23. do 25. května 2014. Více na www.praguefoodfestival.cz

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč