22.–24. 4. | Na kulinářský výlet do Itálie zve své hosty šéfkuchař
Michal Göth z brněnského Restaurantu U Kastelána. Kuchyni Apeninského
poloostrova doplní výběr tamních vín.
V pátek 23. dubna menu doprovodí řízená degustace vín s výkladem sommeliéra Jiřího Markuzziho.
Výběr z menu: polévka z mušlí a cuket s krutony, špenátovo-ricottové nočky s tygří krevetou, pošírovaná telecí panenka s ledvinkovým ragú na balzamiku s fazolkovou polentou
V pátek 23. dubna menu doprovodí řízená degustace vín s výkladem sommeliéra Jiřího Markuzziho.
Výběr z menu: polévka z mušlí a cuket s krutony, špenátovo-ricottové nočky s tygří krevetou, pošírovaná telecí panenka s ledvinkovým ragú na balzamiku s fazolkovou polentou
Co: Italské menu, degustace
Kdy: 22.–24. dubna 2010
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1300 Kč
Info: www.ukastelana.cz