Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vařit steak & ratatouille

Jak vařit steak & ratatouille
sdílet:
13. 7. | Máte rádi pořádný kus masa? Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku? Pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka se naučíte připravit steak ‚medium‘, ‚rare‘ nebo ‚well done‘.

Co se naučíte:
  • Jehněčí kotletky s míchaným salátem
  • Steak z hovězí svíčkové ve slaninovém kabátku, smetanové brambory, zeleninová ratatouille
  • Domácí smetanová zmrzlina
  • Ochutnávka likéru Chambord

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. 2010 od 16 hodin
Kde: Olakala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 4200 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč