Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Humři, krabi a krevety

Humři, krabi a krevety

1. 8. | Nahlédněte pod skořápku těmto zajímavým zvířatům a naučte se je připravovat podle profesionálů. Mimo jiné se naučíte, jak očistit a otevírat kraba, naučíte se připravit vinnou omáčku nebo petrželkové máslo. 

Co se bude vařit:

  • Koktejl z kraba německého s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
  • Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
  • Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
  • Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
  • Grilovaný humr kanadský zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem
19. 7. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Kurz vaření
Kdy: 1. 8. 2010 od 11 do 16 hodin

Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3000 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

REKLAMA

Přidat komentář