Humři, krabi a krevety
1. 8. | Nahlédněte pod skořápku těmto zajímavým zvířatům a naučte se je
připravovat podle profesionálů. Mimo jiné se naučíte, jak očistit a
otevírat kraba, naučíte se připravit vinnou omáčku nebo petrželkové
máslo.
Co se bude vařit:
-
Koktejl z kraba německého s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
-
Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
-
Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
-
Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
-
Grilovaný humr kanadský zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem
19. 7. 2010 | Autor:
redakce Apetitu
Přidat komentář