1. 8. | Nahlédněte pod skořápku těmto zajímavým zvířatům a naučte se je
připravovat podle profesionálů. Mimo jiné se naučíte, jak očistit a
otevírat kraba, naučíte se připravit vinnou omáčku nebo petrželkové
máslo.
Co se bude vařit:
Co se bude vařit:
- Koktejl z kraba německého s chilli a zakysanou smetanou, podávaný na carpacciu z okurky
- Grilované tygří krevety s klobásou chorizo a jarní cibulkou
- Bisque – krémová polévka ze skořápek korýšů podávaná s tatarákem z čerstvého fenyklu
- Humr vařený na zelenině s jemnou vinnou omáčkou a bylinkovou bramborovou kaší
- Grilovaný humr kanadský zapékaný s petrželkovým máslem, podávaný s pikantní asijskou zeleninou a křupavým chlebem
Co: Kurz vaření
Kdy: 1. 8. 2010 od 11 do 16 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3000 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz