Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se latinskoamerickou kuchyni

Naučte se latinskoamerickou kuchyni
sdílet:
Kuře s chilli omáčkou nebo sladké nadýchané smaženky se naučíte 27. června na kurzu vaření v Chefparade.

Latinskoamerická kuchyně bohatě využívá místní suroviny, kterým se daří v horkém podnebí. Často se setkáte s chilli a kukuřicí. Na kurzu vaření v Chefparade se naučíte vybraná jídla latinskoamerické kuchyně, například kořeněnou sýrovou omáčku papas à la huancaina či kuře na smetaně s chilli omáčkou. Zaujmout by vás mohly neobvyklé latinskoamerické dezerty. Připravíte si pudink z fialové kukuřice a ovoce a nadýchané koblížky buñuelos obalované v cukru.
 

Menu kurzu:

 

  • Papas à la huancaina (předkrm)
  • Api (horký nápoj z kukuřice)
  • Buñuelos (sladké koblížky)
  • Sopa de mani (arašídová polévka)
  • Aji de gallina (kuře na smetaně s chilli omáčkou)
  • Mazamorra morada (pudink z fialové kukuřice a ovoce)


Co: Kurz vaření   
Kdy: 27. června 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč