Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou

Až do 14. února můžete v brněnské restauraci La Bouchée ochutnávat jídla za zvýhodněné ceny. Speciální menu pro vás připravila u příležitosti zimní gastronomické akce Grand Restaurant Festival.
24. 1. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Jako tradiční českou specialitu nabídne La Bouchée pomalu pečené biojehněčí z moravských Bílých Karpat s bramborovo-celerovým pyré. Za svůj mistrovský kousek považuje šéfkuchař restaurace hustou polévku s několika druhy sladkovodních ryb, zeleninou a bylinkami. Nejlepší jídlo, které voní maminčinou kuchyní? V brněnské restauraci ochutnáte restovaná králičí jatýrka z ekofarmy pana Kočára ovoněná čerstvým tymiánem, doplněná čatním z hroznového vína a bílou bagetou.

Ke každému chodu máte na výběr ze dvou druhů vín. Můžete tak posoudit, které z nich ladí s pokrmem lépe a jak se chuťové tóny jídla a vína navzájem prolínají a mění. Závěr degustace bude, jak jinak, sladký. Šéfkuchař se svým týmem pro vás připraví řez z hrušky pečené s kapkou calvadosu přelitý smetanovou čokoládou. Více podrobností na www.labouchee.cz

REKLAMA

Přidat komentář