Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou
sdílet:
Až do 14. února můžete v brněnské restauraci La Bouchée ochutnávat jídla za zvýhodněné ceny. Speciální menu pro vás připravila u příležitosti zimní gastronomické akce Grand Restaurant Festival.

Jako tradiční českou specialitu nabídne La Bouchée pomalu pečené biojehněčí z moravských Bílých Karpat s bramborovo-celerovým pyré. Za svůj mistrovský kousek považuje šéfkuchař restaurace hustou polévku s několika druhy sladkovodních ryb, zeleninou a bylinkami. Nejlepší jídlo, které voní maminčinou kuchyní? V brněnské restauraci ochutnáte restovaná králičí jatýrka z ekofarmy pana Kočára ovoněná čerstvým tymiánem, doplněná čatním z hroznového vína a bílou bagetou.

Ke každému chodu máte na výběr ze dvou druhů vín. Můžete tak posoudit, které z nich ladí s pokrmem lépe a jak se chuťové tóny jídla a vína navzájem prolínají a mění. Závěr degustace bude, jak jinak, sladký. Šéfkuchař se svým týmem pro vás připraví řez z hrušky pečené s kapkou calvadosu přelitý smetanovou čokoládou. Více podrobností na www.labouchee.cz
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...