Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou
sdílet:
Až do 14. února můžete v brněnské restauraci La Bouchée ochutnávat jídla za zvýhodněné ceny. Speciální menu pro vás připravila u příležitosti zimní gastronomické akce Grand Restaurant Festival.

Jako tradiční českou specialitu nabídne La Bouchée pomalu pečené biojehněčí z moravských Bílých Karpat s bramborovo-celerovým pyré. Za svůj mistrovský kousek považuje šéfkuchař restaurace hustou polévku s několika druhy sladkovodních ryb, zeleninou a bylinkami. Nejlepší jídlo, které voní maminčinou kuchyní? V brněnské restauraci ochutnáte restovaná králičí jatýrka z ekofarmy pana Kočára ovoněná čerstvým tymiánem, doplněná čatním z hroznového vína a bílou bagetou.

Ke každému chodu máte na výběr ze dvou druhů vín. Můžete tak posoudit, které z nich ladí s pokrmem lépe a jak se chuťové tóny jídla a vína navzájem prolínají a mění. Závěr degustace bude, jak jinak, sladký. Šéfkuchař se svým týmem pro vás připraví řez z hrušky pečené s kapkou calvadosu přelitý smetanovou čokoládou. Více podrobností na www.labouchee.cz
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč