Jako tradiční českou specialitu nabídne La Bouchée pomalu pečené biojehněčí z moravských Bílých Karpat s bramborovo-celerovým pyré. Za svůj mistrovský kousek považuje šéfkuchař restaurace hustou polévku s několika druhy sladkovodních ryb, zeleninou a bylinkami. Nejlepší jídlo, které voní maminčinou kuchyní? V brněnské restauraci ochutnáte restovaná králičí jatýrka z ekofarmy pana Kočára ovoněná čerstvým tymiánem, doplněná čatním z hroznového vína a bílou bagetou.
Ke každému chodu máte na výběr ze dvou druhů vín. Můžete tak posoudit, které z nich ladí s pokrmem lépe a jak se chuťové tóny jídla a vína navzájem prolínají a mění. Závěr degustace bude, jak jinak, sladký. Šéfkuchař se svým týmem pro vás připraví řez z hrušky pečené s kapkou calvadosu přelitý smetanovou čokoládou. Více podrobností na www.labouchee.cz
La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou
24.01.2012
Až do 14. února můžete v brněnské restauraci La Bouchée ochutnávat jídla za zvýhodněné ceny. Speciální menu pro vás připravila u příležitosti zimní gastronomické akce Grand Restaurant Festival.