0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou

La Bouchée představuje biojehněčí se sezonní přílohou
sdílet:
Až do 14. února můžete v brněnské restauraci La Bouchée ochutnávat jídla za zvýhodněné ceny. Speciální menu pro vás připravila u příležitosti zimní gastronomické akce Grand Restaurant Festival.

Jako tradiční českou specialitu nabídne La Bouchée pomalu pečené biojehněčí z moravských Bílých Karpat s bramborovo-celerovým pyré. Za svůj mistrovský kousek považuje šéfkuchař restaurace hustou polévku s několika druhy sladkovodních ryb, zeleninou a bylinkami. Nejlepší jídlo, které voní maminčinou kuchyní? V brněnské restauraci ochutnáte restovaná králičí jatýrka z ekofarmy pana Kočára ovoněná čerstvým tymiánem, doplněná čatním z hroznového vína a bílou bagetou.

Ke každému chodu máte na výběr ze dvou druhů vín. Můžete tak posoudit, které z nich ladí s pokrmem lépe a jak se chuťové tóny jídla a vína navzájem prolínají a mění. Závěr degustace bude, jak jinak, sladký. Šéfkuchař se svým týmem pro vás připraví řez z hrušky pečené s kapkou calvadosu přelitý smetanovou čokoládou. Více podrobností na www.labouchee.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se vyrábí káva bez kofeinu?
  • Zajímavosti

Jak se vyrábí káva bez kofeinu?

Vypadá jako káva, voní jako káva, chutná jako káva a... je to káva. Jenže má jednu zvláštnost – neobsahuje důležitou látku zvanou kofein. Právě kvůli kofeinu mnozí lidé kávu pijí, proč tedy existuje kafe bez kofeinu? Představuje sskvělou...

Obchod Apetit