Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Gurmánský festival Vůně jara

Gurmánský festival Vůně jara

Přivítejte nadcházející jarní dny festivalovým menu ze sezonních jarních surovin.

20. 3. 2013 | Autor: redakce Apetitu

V pondělí 18. března 2013 odstartoval gastronomický festival Vůně jara, který potrvá do 14. dubna. Vybrané restaurace v těchto dnech nabídnou speciální velikonoční tříchodové menu z jarních surovin. Každý z festivalových podniků si vybral jedinečná jídla, která na běžném jídelním lístku nenajdete. Šéfkuchaři hostům připraví typické jarní a velikonoční pokrmy. Na talíři proto nebudou chybět nádivky z čerstvých kopřiv, mladý špenát, šťavnaté kuřecí, telecí a jehněčí maso nebo tradiční velikonoční beránek. Jídla nabitá energií a svěžími barvami představí i méně obvyklé restaurace jako žižkovská Secret of Raw, kde ochutnáte syrovou kuchyni, která si získává své příznivce i u nás. Více na www.vunejara.cz, kde si vyberete a rezervujete menu v podniku. Jídlo zaplatíte až na místě.

Seznam festivalových restaurací:

  • Ambroisie (Praha)
  • Bibita Nuova (Praha)
  • Costa Praga (Praha)
  • Felicita (Brandýs nad Labem)
  • Grand Restaurant St. Tropéz (Praha)
  • GreenYacht Hotel & Restaurant (Praha)
  • Chateau St. Havel (Praha)
  • Mon Rouge Pif (Praha)
  • Restaurant Galerie (Praha)
  • Restaurace Rybárna (Pardubice)
  • Secret of Raw (Praha)
  • Sushi Point Dejvice (Praha)
  • Tobiko (Praha)

Připravila Irena Vaňková

REKLAMA

Přidat komentář