Učíme se od mistra: Ovocný želé dort

Učíme se od mistra: Ovocný želé dort
sdílet:
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky receptu krok za krokem a tipům profesionální cukrářky Pavlíny Berzsiové jej zvládnete i vy!

Co vás Pavlína Berzsiová naučí? Upéct nadýchaný a jemný korpus z piškotového těsta. Vyšlehat pudink s máslem tak, aby se krém nesrazil. Pracovat se želé, aby nesteklo, kam nemá, nerozmáčelo korpus a ovoce pod ním bylo jako pod sklem.

Recept a tipy cukrářky na ovocný želé dort přináší srpnový časopis Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Comments

Anna Šveňhová

Mohu se zeptat nestane se nic když dort udělám v sobotu a jíst ho budem až v neděli ve dvě hodiny?
... nebo jestli mi někdo poradí jak ho mám skladovat aby mu to nevadilo a byl pořád tak užasný?

Obchod Apetit