0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Učíme se od mistra: Ovocný želé dort

Učíme se od mistra: Ovocný želé dort
sdílet:
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky receptu krok za krokem a tipům profesionální cukrářky Pavlíny Berzsiové jej zvládnete i vy!

Co vás Pavlína Berzsiová naučí? Upéct nadýchaný a jemný korpus z piškotového těsta. Vyšlehat pudink s máslem tak, aby se krém nesrazil. Pracovat se želé, aby nesteklo, kam nemá, nerozmáčelo korpus a ovoce pod ním bylo jako pod sklem.

Recept a tipy cukrářky na ovocný želé dort přináší srpnový časopis Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Comments

Anna Šveňhová

Mohu se zeptat nestane se nic když dort udělám v sobotu a jíst ho budem až v neděli ve dvě hodiny?
... nebo jestli mi někdo poradí jak ho mám skladovat aby mu to nevadilo a byl pořád tak užasný?

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit