Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Lasagne s lilkem a čerstvými rajčaty

Barilla Lasagne s lilkem a čerstvými rajčaty
sdílet:
Nesnažte si ušetřit práci a lilek před zapékání opravdu opečte na oleji. Díky absenci bešamelu jsou tyto lasagne velmi jednoduché a lehké.

Suroviny pro 4 osoby

  • 2 lilky
  • 4 velká rajčata
  • 250 g lasagní Barilla
  • 250 g sýru crescenzo
  • bazalka
  • pecorino, strouhané
  • olivový olej

 

Postup

  1. Pokrájejte 2 lilky na centimetrové plátky, potřete je olejem a opékejte je na nepřilnavé pánvi minutu po každé straně.
  2. Nakrájejte 4 velká rajčata na kostičky a osolte.
  3.  V zapékací nádobě vymazané olejem střídejte vrstvy vaječných lasagní (celkem 250 g), rozdrobeného sýra crescenza (či jiného čerstvého smetanového sýra, celkem 250 g), lilku, rajčat, lístků bazalky a strouhaného pecorina nebo parmazánu do spotřebování přísad. Pokapejte olivovým olejem, opepřete a pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 15 minut zakryté alobalem, odkryjte a pečte dalších 15 minut.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč