Nová registrace Zapomenuté heslo

Letní francouzské menu na neděli

Pečínka
Apetit

Udělejte v kuchyni menší revoluci a dejte si k nedělnímu obědu něco nového! Místo polévky salát s levandulovými květy, k hovězí svíčkové namísto omáčky chřest a jako dezert podávejte makronky. A žádný spěch! Vychutnávejte si jídlo – stejně jako Francouzi – pěkně pooomalu.

Recepty

Sdílet kolekci receptů

Francouzská kuchyně Slavnostní menu Na neděli

Podobné kolekce receptů

Související články

Vepřové ossobuco s pomerančovou gremolatou a mrkvovým pyré

Víkend s Apetitem: Zapomeňte na nudné obědy, takhle chutná skutečná neděle

Nedělní oběd je chvíle, kdy se zastaví čas a všichni se sejdou u stolu. Tentokrát jsme sestavili menu, které propojuje tradiční chutě s moderními prvky. Zapomeňte na obyčejné obědy a dopřejte si hostinu, která potěší všechny – malé i velké. Krémová polévka na zahřátí, šťavnaté maso s netradiční přílohou a sladká tečka, kterou si zamilují i ti, kteří si „dezert už fakt dát nechtějí“.