Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilujte s Zepter! Hrajte o 3× grilovací sadu

Grilujte s Zepter! Hrajte o 3× grilovací sadu
sdílet:
Komerční článek - Máte rádi grilované maso a zeleninu? Současné aprílové počasí je sice ještě proměnlivé, ale brzy už se sluníčko určitě ustálí a večerní grilování a posezení s přáteli bude moci začít! Tři z vás mohou v této soutěži vyhrát grilovací sadu od Zepter. Sada obsahuje vidličku a steak nůž z ušlechtilé oceli prvotřídní kvality, ideální k porcování masa.

Propagace značky Zepter.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.
 

Náš tip: Vakuování při grilování a marinování


Zepter

Podstatou nakládání marinovaného masa s využitím vakuového systému vacSy od Zepter je omezení přístupu vzduchu. Vakuum způsobí roztažení tkáně, a tím se usnadní vstřebání marinády – maso tak křehne i bez přídavku tuku. Vakuování také zajistí, že při následném tepelném opracování nedojde k poškození bílkovinného gelu na povrchu, a tím k porušení soudržnosti jednotlivých kousků masa. Takto skladované potraviny jsou také mnohem více chráněny před aerobními (kyslík vyžadujícími) mikroorganismy, plísněmi a hmyzem, a vydrží tak tři- až pětkrát déle. Naložené maso nemusíte ani solit, vakuováním se uvolní jeho přirozené aroma. Nejlepší a také nejzdravější strategií je tedy uchovat maso ve vakuovaných nádobách a teprve krátce před grilováním je potřít zmíněnou marinádou z citronové šťávy a bylin nebo koření. Těsně před grilováním potom postačí za pomoci vakuové pumpy několikrát opakovaně odsát vzduch – a můžete začít grilovat.

Více o výrobcích Zepter na www.zepter.cz, www.zepterclub.cz nebo na tel. 311 331 888
Reprezentační prodejna Zepter: Spálená 55, 110 00 Praha (naproti Tesco My)

Zepter


Rádi soutěžíte? Pak neváhejte a hrajte o automobil SEAT Altea XL a Zepter ceny za 1 milion! Více na www.zepterhra.cz.
Zepter

 

 

 

Soutěž ukončená


Vyhrávají:
Miroslav Dunda
Věnceslava Havránková
Alena Vaníčková

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín