Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lichořeřišnice v kuchyni

lichořeřišnice
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Znáte tuhle rostlinu? Neroste vám na zahradě? 

 

Kromě toho, že se používá jako okrasná i léčivá bylinka, má příjemně peprnou, možná spíše štiplavou chuť. Mladé listy i květy můžete přidat do salátů, květy chutnají podobně jako listy a dodají skvělou příchuť zelenému nebo bramborovému salátu. Skvělá je lichořeřišnice i na chleba s máslem místo ředkviček. Poupata a semena lze využít v kuchyni místo kaparů.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč