Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Srdečně vás zveme na 8. Apetit piknik!

Apetit piknik
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Oslavte s námi léto a přijďte za námi na Apetit piknik! V sobotu 16. června se uskuteční už 8. kulinární trh a gastronomický festival v jednom, pořádaný časopisem Apetit. Letos se opět potkáme ve vinohradském parku Grébovka. Začínáme v 10 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.

Jako vždy se držíme jednoduchého pravidla: dobře pohostit, pobavit a seznámit vás, naše čtenáře a návštěvníky, s těmi nejlepšími farmáři, prodejci a šéfkuchaři. Přijďte si společně s námi užít den plný lahodného jídla, osvěžujícího pití, skvělé zábavy a nezapomenutelné atmosféry!

Hostina pod širým nebem

burdery na Apetit piknikuNa Apetit pikniku vás jako vždy pohostí stateční kulináři, kteří jdou s kůží na trh úplně poprvé, i oblíbení prodejci, jež znáte z minulých pikniků. Přivezou lahůdky, o jakých se vám ani nesnilo. Vybere si úplně každý - příznivec klasiky, vegan, experimentátor i váš domácí mazlíček! Nabídku doplní stánky vyhlášených restaurací, které pro piknik připraví speciální menu, jež jinde neochutnáte.

Kuchařky, předplatné i zástěry Apetit

Na Apetit pikniku navštivte náš stánek Apetit shop, prohlédněte si vystavené knihy a využijte šťavnaté piknikové nabídky a doplňte svou sbírku kuchařek Apetit o nové přírůstky! Kromě našich oblíbených kuchařek pro vás ve stánku Apetit shop budeme mít se slevou také aktuální i starší vydání časopisu Apetit a nové vydání Apetitu veggie! a časopisu Venkov & styl. Na stejném místě získáte také výhodné předplatné časopisu Apetit či Venkov & styl. Ti, kteří si chtějí domů odnést kousek Apetitu, si určitě vyberou z látkových tašek, kuchařských zástěr, magnetek na lednici či odznáčků v našem oblíbeném designu.

Workshopy a setkání s redakcí

Z pikniku si odnesete nejen dobroty, ale také spoustu nových dovedností. Loni jste se mimo jiné dozvěděli, jak na zlobivý kvásek, nedobytný kokosový ořech či domácí grilovací klobásky. I letos vám zapálení prodejci, zkušení šéfkuchaři i redakce prozradí své osvědčené fígle v rámci workshopů i programu v Apetit lounge. Apetit piknik je také jedinečnou příležitostí k seznámení s celou redakcí časopisu Apetit. Společně můžeme probrat své oblíbené podniky, recepty i nápady z kuchyně. Redakce vám letos pod značkou Apetit GANG také uvaří své nejoblíbenější kari!

Hudba, tanec a hravé umění

zábava na Apetit piknikuS dobrým jídlem servíruje Apetit piknik i spoustu skvělé zábavy. Grébovkou budou po celý den znít hravé tóny buskerů a vy můžete zpívat, tančit nebo jen tak odpočívat a sledovat hemžení kolem sebe. Na neposedné nohy se těší parket pod širým nebem se školou tance. Najdete ho ve venkovním areálu kavárny Pavilonu Grébovka, kde budou po celý den znít letní rytmy. Naši skvělí učitelé rozhýbou úplně každého. Pikniková škola tance je zadarmo a pro všechny. Aby toho nebylo málo, přispějí svým uměním také divadelníci, žongléři, akrobati a další artisti, se kterými se budete po celý den potkávat na náhodných místech v areálu parku.

Vidíte? Nudit se nebudete ani chviličku. Aktuální informace a novinky o pikniku najdete na www.apetitpiknik.cz nebo na Facebooku.

Přijďte taky, už se na vás moc těšíme,
redakce časopisu Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč