Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyšlo nové číslo speciálu masooo!

speciál masooo
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Letní vydání řídící se heslem „Od čumáčku po ocásek!“ obsahuje 50 stránek věnovaných vepřovému masu a mnoho dalšího...

Letní vydání jediného gastro-časopisu pro muže je tu a s ním i spousta poctivé inspirace. Čeká vás spolu s námi spousta grilování vepřového masa - v naší masooo! laboratoři jsme vyzkoušeli různé marinády vlastní výroby, grilování čuníka na cideru, a zjistili jsme, jak si na grilu připravit sádlo a škvarky. Budete také svědky velkého grilovacího souboje ve středověkém duchu.

Podíváme se do zákulisí malých sídlištních pivovarů, koukneme pod ruce kuchařům nejlepších pelmeňáren a s food-inspektory z webu kebabarny.cz se zaměříme na to, jak poznat dobrý a poctivý kebab.

To vše a mnoho dalšího v aktuálním vydání speciálu masooo!
 

 

speciál masooo

 

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...