Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte velikonoční kurz vaření s Apetitem

jehnečí
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Soutěž byla ukončena. Pět šťastných výherců a jejich doprovod se pod vedením šéfkuchaře a zkušeného lektora Martina Staňka naučí připravit naprosto neodolatelné menu na oslavu svátků jara. 

​Chcete se naučit vařit od opravdového mistra, příjemně se naladit na blížící se Velikonoce a celý zážitek zakončit degustací dokonalého menu, kterým oslníte celou rodinu i přátele? Pak je náš kurz vaření přesně to pravé! Vyhrajte místo pro sebe a svůj doprovod a přijďte s námi vařit. Na výhru vstupenek na kurz, který se koná ve středu 10. 4. v 17 hodin v prostoru Gastrostudia Národního zemědělského muzea, se může těšit 5 z vás (hrajeme tedy o 5 vstupenek pro 2 osoby).

šéfkuchař martin staněkKurzem vaření vás provede zkušený šéfkuchař Martin Staněk, který vaření miluje a za svůj největší životní úspěch považuje to, že se živí prací, která ho naplňuje. Za svůj um už od počátků své kariéry získal několik významných cen (včetně prvenství ve státním kole prestižní soutěže Bocuse d'Or v kategorii rybích pokrmů). V současné době působí jako Creative chef v Perfect Canteen.

Tématem kurzu bude velikonoční menu.

Menu:

  • Špenátový krém se zastřeným vejcem a kaviárem
  • Jehněčí hřebínek, vinná šalotka, hráškové pyré a glazovaná karotka
  • Roláda z baby kuřátka s velikonoční nádivkou 
  • Profiterolky s vanilkovou smetanou a čerstvým ovocem 

Termín kurzu:

  • 10. 4. od 17 hodin (na cca 3–4 hodiny)  

Místo konání:

  • Nově zrekonstruované Národní zemědělské muzeum v Praze na Letné (Kostelní 44, Praha 7). Kurz proběhne v unikátní expozici Gastronomie, která se skládá ze dvou částí: Dětské gastronomické herny a Gastrostudia. V této moderně vybavené profesionální kuchyni Národní zemědělské muzeum pořádá pod hlavičkou Kulinářského institutu Marie Sandtnerové kurzy vaření pro veřejnost zaměřené nejen na tradiční českou kuchyni. Více informací najdete na www.nzm.cz/pribeh-zemedelstvi-praha/kurzy-vareni. V Gastrostudiu také trénují zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR na tuzemské i zahraniční soutěže.
     
Skryt pre seznam

Comments

09.04.2019 16:31

Vážení, z výhry velikonočního kurzu vaření jsem měla obrovskou radost a děkuji. Ale výsledky soutěže vyhlásit den před organizovaným kurzem a následné zajištění parťáka, který se se mnou mohl kurzu zúčastnit a zároveň i volna byl pro mě nadlidský výkon. Škoda. Proto doufám, že výhra udělala radost někomu jinému. Hanka

10.04.2019 08:48

Dobrý den, Hanko, opravdu nás mrzí, že nemůžete svou výhru využít. Zvlášť pokud jste byla vylosována jako náhradník, opravdu jsme Vám volali velmi pozdě, protože jsme pochopitelně museli nejdříve oslovit výherce, počkat na jejich vyjádření a poté se teprve oslovit Vás. Ale třeba to vyjde příště a načasování bude šťastnější.

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč