Nová registrace Zapomenuté heslo

Vyhrajte velikonoční kurz vaření s Apetitem

9. 4. 2019
jehnečí
Archiv

Soutěž byla ukončena. Pět šťastných výherců a jejich doprovod se pod vedením šéfkuchaře a zkušeného lektora Martina Staňka naučí připravit naprosto neodolatelné menu na oslavu svátků jara. 

​Chcete se naučit vařit od opravdového mistra, příjemně se naladit na blížící se Velikonoce a celý zážitek zakončit degustací dokonalého menu, kterým oslníte celou rodinu i přátele? Pak je náš kurz vaření přesně to pravé! Vyhrajte místo pro sebe a svůj doprovod a přijďte s námi vařit. Na výhru vstupenek na kurz, který se koná ve středu 10. 4. v 17 hodin v prostoru Gastrostudia Národního zemědělského muzea, se může těšit 5 z vás (hrajeme tedy o 5 vstupenek pro 2 osoby).

šéfkuchař martin staněkKurzem vaření vás provede zkušený šéfkuchař Martin Staněk, který vaření miluje a za svůj největší životní úspěch považuje to, že se živí prací, která ho naplňuje. Za svůj um už od počátků své kariéry získal několik významných cen (včetně prvenství ve státním kole prestižní soutěže Bocuse d'Or v kategorii rybích pokrmů). V současné době působí jako Creative chef v Perfect Canteen.

Tématem kurzu bude velikonoční menu.

Menu:

  • Špenátový krém se zastřeným vejcem a kaviárem
  • Jehněčí hřebínek, vinná šalotka, hráškové pyré a glazovaná karotka
  • Roláda z baby kuřátka s velikonoční nádivkou 
  • Profiterolky s vanilkovou smetanou a čerstvým ovocem 

Termín kurzu:

  • 10. 4. od 17 hodin (na cca 3–4 hodiny)  

Místo konání:

  • Nově zrekonstruované Národní zemědělské muzeum v Praze na Letné (Kostelní 44, Praha 7). Kurz proběhne v unikátní expozici Gastronomie, která se skládá ze dvou částí: Dětské gastronomické herny a Gastrostudia. V této moderně vybavené profesionální kuchyni Národní zemědělské muzeum pořádá pod hlavičkou Kulinářského institutu Marie Sandtnerové kurzy vaření pro veřejnost zaměřené nejen na tradiční českou kuchyni. Více informací najdete na www.nzm.cz/pribeh-zemedelstvi-praha/kurzy-vareni. V Gastrostudiu také trénují zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR na tuzemské i zahraniční soutěže.
     

Sdílet článek