Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovocné a drůbeží speciality v hotelu Paříž

Ovocné a drůbeží speciality v hotelu Paříž
sdílet:
1. 7. – 31. 8. | Karel Hynek, šéfkuchař restaurace Sarah Bernhardt, sestavil nové letní menu ze sezonních specialit. V hlavní roli se představí drůbeží maso a letní ovoce. Těšit se můžete na zajímavé kombinace, například uzená kachní prsa s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu.

Menu:
Předkrm
Uzená kachní prsa glazovaná medem, podávaná na trhaném salátku s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu & Cassis likéru

Polévka
Drůbeží kaldoun s jemnou zeleninou a nokem bazalkové smetany

Hlavní chody
Krůtí prsa plněná mladým špenátem, karotkovo-celerové pyré
a omáčka z čerstvých brusinek
Supréme z perličky pečený na slanině, sezonní grilovaná zelenina, smažené hranolky ze sladkých brambor a omáčka demi glace

Dezert
Domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou

Co: Speciální menu
Kdy: 1. 7. – 31. 8. 2010
Kde: Sarah Bernhardt Restaurant, hotel Paříž, U Obecního domu 1, Praha 1
Info: www.hotel-paris.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč