Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bez masa to nejde

Bez masa to nejde
sdílet:
9. 7. | Nic pro vegetariány. Tenhle kurz je určen všem milovníkům pečení, řízků, kotlet a masových pokrmů vůbec.

Co budete vařit:

  • jehněčí kotletky

  • krůtí prsa

  • vepřovou panenku

  • vepřovou krkovičku

  • roštěnky
  • 
pečené hovězí
  • 
telecí medailonky
  • 
kuřecí řízky


Co: Kurz vaření
Kdy: 9. 7. 2010
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1990 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč