Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Tipy redakce pro Dny Marianne: spotřebiče, doplňky a dobroty se slevou až 50 %

AD
Dny Marianne – jaro 2022
ZDROJ: Marianne
sdílet:

Od 22. do 24. dubna si ve Dnech Marianne můžete pořídit spotřebiče a doplňky do kuchyně, po kterých už dlouho toužíte. A nejen to! Se slevou 50 % pořídíte také různé dobroty. Že si z více než 3 500 obchodů nemůžete vybrat? Inspirujete se našimi tipy!

Kulina 

Hledate špičkovou kvalitu a okouzlující design? V tom případě zavítejte ve Dnech Marianne na e-shop značky Kulina.

  • Sleva až 20 % se vztahuje na kuchyňské potřeby a doplňky do bytu a 10 % platí na elektrospotřebiče.

Luxury Table 

  • Zdobené kuchyňské ubrousky, příbory, vázy, mísy, skleničky, kávový a jídelní porcelán a mnoho dalších zajímavých produktů francouzské značky Villeroy & Boch můžete koupit na e-shopu luxurytable.cz, ve Dnech Marianne dokonce s 20 % slevou.

Internetový obchod luxurytable.cz je součástí největší prodejny značky Villeroy & Boch, Vista Alegre, Schott Zwiesel, Zwiesel 1872, Jenaer Glas, Seltmann Weiden, Beauvillé, Garnier Thiebaut, Mepra a Stelton v Čechách a na Slovensku. V nabídce najdete vše, co souvisí s krásným stolováním. 

Manner 

Také nemůžete odolat sušenkám Manner? Tak co si udělat zásobu?

  • Sleva 20 % platí na celý sortiment kromě alkoholu a fans shopu. K nákupu navíc dostanete tašku jako dárek. Platí jen v oficiálních prodejnách Mannershop Palladium a Mannershop Šantovka.

Metropole Zličín 

Až budete provětrávat peněženku v Metropoli Zličín, může se stát, že dostanete hlad. Využijte se slevy a nejezte se přímo tam! Po jídle můžete rovnou pokračovat se slevovou knížkou nebo připravenou aplikací do dalších obchodů, kde se v rámci Dnů Marianne vyplatí nakupovat.

  • Slevu 25 % na jídlo můžete uplatnit v Sushi noodles nebo restauraci Pizza Francesco.

Nespresso 

Neumíte si bez kávy představit den? Kávovary Nespresso připraví rychle kvalitní kávu, se kterou procestujete celý svět. Na výběr jsou tradiční kapsle s namletými zrny z Kolumbie, Indonésie, Etiopie či Nikaraguy. Kapsle jsou navíc recyklovatelné, stačí je předat v nejbližším Nespresso Boutique ve vašem městě.

  • Slevu 30 % na domácí kávovar Nespresso Vertuo najdete v kuponové knížce Dnů Marianne nebo v aplikaci. 

Pepper Field 

Kdo by neměl rád pepř. Ale není pepř jako pepř! Společnost Papper Field nabízí 100% bio, ručně kontrolovaný pepř nejvyšší kvality.

  • Je jen na vás, jestli dáte přednost černému, červenému nebo bílému, na všechny budete mít v rámci Dnů Marianne slevu 20 %. V nabídce je i lyofilizovaný pepř a nezapomeňte, že luxusní pepře se hodí i jako dárek! 

Apetit kuchařky a předplatné

Co by to bylo za Apetit tipy, kdyby mezi nimi chyběly naše kuchařky. Ty ve Dnech Marianne můžete koupit s 35% slevou. Pokud trpíte intolerancí nebo alergií na lepek, bude se vám hodit naše nová Bezlepková kuchařka.

  • V nabídce kuchařek najdete i plno dalších, které si zamilujete. Třeba Polévka je grunt, Pomazánky, Vegetariánská, Připraveno do 30 minut nebo Rychlé večeře.
  • Nezapomeňte ani na časopis Apetit, ve slevové nabídce na vás čeká i roční předplatné za 699 Kč s Bezlepkovou kuchařkou jako dárek.

Související články

Autor: Redakce

Apetit magazín