Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Listopadovým vydáním časopisu Apetit proti podzimním plískanicím i smutku! 

Apetit 11/2022
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Listopad je definitivní předzvěstí zimy, příroda se ukládá k spánku, slunce ztrácí sílu a déšť je téměř stálým společníkem. Listopadovým číslem naštěstí zaženeme všechny podzimní chmury i chlad!

Zvednou vám náladu klasické dezerty v podobě bábovky, strouhaných řezů nebo kynutých rohlíčků? Anebo talíř horké polévky, jichž jsme pro vás do čísla vměstnali dokonce deset? Či snad svatomartinská husa pečená s kořenovou zeleninou? Dokonalým „antidepresivem “ může být i jablečný tatin s crème anglaise v podání Marka Raditsche! 

V novém čísle na vás dále čekají delikátní pokrmy z jedlých kaštanů, 4 recepty z mascarpone, které vás přesvědčí, že tenhle italský sýr je neuvěřitelně variabilní, či 5 večeří z podzimních plodin. Pokud si lámete hlavu, jak trochu ušetřit, máme pro vás kromě tradiční rubriky skromné jídlo i další nápady na hospodárné vaření. 

Listopadový Apetit je v prodeji od 13. 10. 2022.

Apetit, napsáno s chutí. 

TIP REDAKCE:
Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat například limitovanou edici kosmetiky TRNKA od české značky Manufaktura, sadu čerstvých kampotských pepřů a další zajímavé dárky nebo ho pořídit s úžasnou slevou.

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín