0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Accordiho maminka šéfem v Allegru!

Accordiho maminka šéfem v Allegru!
sdílet:
3.-6.2.| Ochutnejte menu od maminky michelinského šéfkuchaře Andrey Accordiho! Ojedinělý projekt nazvaný příznačně Mamma Mia startuje 3. února. Signora Teresa Accordi bude v Praze do 6. února, menu však bude v nabídce minimálně po celý únor.

"Jako od maminky" čteme v jídelních lístcích často, tentokrát to ale bude doopravdy!

Co: speciální host a menu
Kdy: 3.-6.2. 2010, menu v nabídce po celý únor
Kde: Hotel Four Seasons, restaurace Allegro, Veleslavínova 1, Praha 1
Menu:
PŘEDKRM
Telecí játra na benátský způsob
390 Kč pro osobu

Tigelle a smažené gnocco se šunkou Culatello, salámy, zarolovanou pancettou 
a horským špekem
495 Kč pro osobu

Dušená  “sušená treska” v mléce s orestovanými hořkými bylinkami
480 Kč pro osobu

PRIMI PIATI
Bramborové gnocchi s rajčaty, červenou konfitovanou cibulí a slaninou Guanciale
450 Kč pro osobu

Risotto s Tasta Sal
550 Kč pro osobu

Tortellini ve vývaru
520 Kč pro osobu

HLAVNÍ CHOD
Porchetta - zabalené sele plněné bylinkami a opečenými fazolemi s horským špekem
690 Kč pro osobu

Konfitované holoubě s dušenou zeleninou v omáčce salmi a čekankovým kompotem z Trevisa
690 Kč pro osobu

Bollito misto -  pomalu pošírované hovězí a kuřecí maso, telecí hlava a  jazyk, vařený salám cotechino s čočkou Castelluccio, chlebem a morkovou omáčkou
720 Kč pro osobu

DEZERTY
Tiramisu, rofioi se sušenkami amaretti a čokoládou, smažené rozinkové fritters s rumovým sabayonem, bignolata, klementýnková panna cotta, vanilková rýže se smetanovou zmrzlinou
380 Kč pro osobu

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit