0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit piknik objevuje nejlepší amatérské kulináře

dort s lízátkami
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Loni zvítězila zmrzlina, předloni nás dostaly paštiky. Kdo nás překvapí svým kulinářským uměním letos?

Apetit piknik může být cestou, jak nechat své jídlo ochutnat co nejvíce lidí a ověřit si, zda má skutečně šanci na úspěch. Mnozí kulináři, kteří se v minulých letech zúčastnili Apetit pikniku, se nyní svým koníčkem živí.

Paštika do každé rodiny

I letos vybereme nejlepšího kulináře a odměníme ho krásnými cenami. Hodnotit budeme sortiment, prezentaci jídla i stánku, a hlavně chuť! Předloni nás svými domácími paštikami a lančmítem uchvátil nadšený amatérský kuchař Tomáš Babinec z blogu Foodissimo.eu, který měl během chvilky vyprodáno. Masovým pomazánkám podle starého rodinného receptu jeho dědečka se prostě nedá odolat. Z trhu na Jiřáku, kde teď Foodissimo pravidelně potkáváme, si pokaždé odneseme nejméně dvě velké paštiky. Pořád se totiž nemůžeme rozhodnout, jestli je lepší játrová, nebo bůčková.

Apetit Piknik

Cukrkanda a zmrzlina

Na loňském Apetit pikniku se návštěvníkům nejvíc líbila Zuzana Dvořáková, která si říká Cukrkanda. Pikniku se zúčastnila poprvé. V jejím sladkém menu nechyběly croissanty, marshmallows, cheesecaky, citronový koláč i marmelády nebo bezinková šťáva. K tomu všemu vtipné cake pops ve tvaru tučňáků, ze kterých byli nadšeni dospělí i děti.

Volba redakce loni padla na Tři kopečky Kateřiny Kočičkové, která byla jedním z nejúspěšnějších kulinářů loňského Apetit pikniku. Na nezájem mlsalů si nemohla stěžovat. Už krátce po otevření stánku vyprodala levandulovou zmrzlinu a my ukořistili jedno z posledních balení osvěžující okurkovo-ginové zmrzliny. Návštěvníkům chutnaly i další příchutě: překvapivá citronová s citronovým tymiánem, tradiční vanilková i kávová. Báječné kombinace zmrzlin vynesly Třem kopečkům titul Kulinář Apetit pikniku, který udělila redakce časopisu Apetit.

Přijďte na Apetit piknik ochutnat dobroty od zapálených amatérských kuchařů a kuchařek. Těšíme se na vás 21. června od 10 hodin v parku na Karlínském náměstí v Praze. Jsme zvědaví, jaký talent objevíme letos. Všechny letošní kulináře vám představíme tady na webu 12. května.

Autor: admin

Apetit magazín

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč