0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Avokádová zmrzlina v Angelatu

Avokádová zmrzlina v Angelatu
sdílet:
Do aprílového počasí si Angelato připravilo netradiční zmrzliny. Dejte jaru zelenou!

Na loňském Prague Food Festivalu nás nadchl zmrzlinový stánek Angelato. Na originální příchutě mražené pochoutky s gorgonzolou, pivem či červeným vínem jsme chodili znovu a znovu. Angelato prostě dělá zmrzlinu jinak. Duben je pro něj ve znamení zelené, a tak jste se již mohli osvěžit zmrzlinou ze špenátu, řapíkatého celeru a okurky. Ve čtvrtek 26. dubna se vydejte pro pořádný kopec avokádové zmrzliny. Angelato café najdete v ulici Rytířská 27, přímo v historickém centru Prahy.

Náš tip: Květnové čtvrtky budou v Angelatu zasvěceny červené zelenině. Postupně můžete v máji ochutnat hravou zmrzlinu z rajčat, červené řepy, karotky a rebarbory.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit