Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Březnový Apetit právě v prodeji: Začátek jara ve znamení pestrých barev i chutí

Apetit 3/2022
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Březnový Apetit vychází už 17. 2. a přináší do našich kuchyní tolik potřebný závan jara.

Pusťte si s novým Apetitem do kuchyně všechny barvy duhy, vrhněte se s námi do experimentů s vodním kefírem a dalšími fermentovanými lahůdkami nebo díky našim fazolovým receptům konečně zařaďte do jídelníčku více luštěnin. Prospějete tak svému zdraví a ještě si neskutečně pochutnáte.

Pro inspiraci jsme si tentokrát odskočili k našim východním sousedům na Slovensko – vyzkoušejte brynzové pirohy, krémový demikát, kološvárské zelí a další poklady slovenské kuchyně. A pokud je vám bližší západní kuchyně, můžete s námi uspořádat stylový čaj o páté.

Slavit budeme také MDŽ prostřednictvím receptů od významných žen české gastronomie – řeznice Zity Švihelové, odbornice na výživu Karolíny Fourové, cukrářky Šárky Divácké, členky juniorského Národního týmu kuchařů Hanky Budkové a vítězky soutěže MasterChef Česko 2021 Besky.

Důležitým tématem bude také hospodárné vaření a skromné jídlo, jemuž jsme dokonce věnovali novou rubriku. Doufáme, že vás snadno přesvědčí, že skromné neznamená chudé a i s minimem prostředků se dá připravit výživné, zábavné a hlavně chuťově výborné jídlo. Věříme, že na stránkách březnového Apetitu najdete spoustu nových nápadů.

Apetit, napsáno s chutí.

TIP REDAKCE
Březnové číslo Apetitu je v prodeji od 17. 2. Objednat si ho ovšem můžete až do schránky – poštovné je na nás! Uniknout by vám neměla ani nabídka předplatného – k ročnímu předplatnému Apetitu mužete nyní získat zajímavé dárky. 

Objednávka Apetitu & předplatné

Související články

Autor: redakce Apetitu

Apetit magazín