0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Březnový Apetit vychází již ve středu

Březnový Apetit vychází již ve středu
sdílet:
Čerstvá várka sezonních receptů brzy ve vaší trafice.

Březnovému vydání Apetitu tentokrát vévodí italská kuchyně, která dlouhodobě patří k nejoblíbenějším u nás. Redakční guru Katka Švejdová, která dlouho žila na Sicílii, připravila spolu s dalšími redaktorkami dobroty, kterým neodoláte. Prozradí také originální recepty a fígle italských šéfkuchařů.

Vezmeme vás na gurmánský výlet do Itálie, na kterém ochutnáte oblíbená jídla Jamieho Olivera či Emanuela Ridiho. Hledali jsme také recept na tu jedinou a pravou boloňskou omáčku, nakonec pro vás máme rovnou tři různé. A všechny chutnají skvěle! Pěkně krok za krokem se naučíte italské bramborové gnocchi a neodolatelná jídla, ve kterých hrají hlavní roli. Se salámem a oreganem si je zamilují všichni! S Darinou si připravíte nejlepší pizzu do mrazáku, kterou si můžete dát, kdykoli na ni dostanete chuť. Chybět nemůžou ani geniální italské dezerty – torrone s pistáciemi či torta nera jsou prostě k nakousnutí.

Pokud itálii na talíři zrovna neholdujete, těšte se na seriál o mase, ve kterém vám Vašek Frič představí hovězí líčka, nebo si připravte hostinu z darů moře a syté polévky s přílohami.

Březnový Apetit k dostání na stáncích od středy 20. února.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit