Červen je bohatý na první sladké ovoce, a tak v tomto čísle nemohou chybět jahody v božských kombinacích se šlehačkou, tvarohem a se sněhovými pusinkami. Naše oblíbené recepty jsme doladili k dokonalosti a předkládáme vám je tak, jak je máme my v redakci nejradši. Zato u třešní jsme se pustili do experimentů a kromě obligátních sladkých dezertů jsme ochutnali i slané variace. Třeba takový biftek s třešněmi a gorgonzolou je opravdu báječný!
Zabrousili jsme také do kuchyně k profesionálům. Zjišťovali jsme, co vaří šéfkuchaři doma svým dětem, a nesmlouvavý šéf Zdeněk Pohlreich nám prozradil svůj fígl, jak z obyčejného kuřete udělat hvězdu grilovací party. Kromě kuřete z grilu v jedné z nejchutnějších podob pro vás máme také soutěž o grily Weber.
Jarní a letní měsíce jsou plné festivalů jídla a pití. Rozhodně si nenechte ujít další Apetit piknik. Letos ho pro vás plánujeme na sobotu 22. června. Abyste si jídlo v přírodě mohli užít kdykoli a kdekoli, najdete v červnovém Apetitu spoustu nápadů a receptů na piknikové dobroty. Jídlo, které můžete uzavřít do skleniček, lahůdkové sendviče i tekuté svačinky, se kterými si můžete přiťuknout na zdraví!
Červnový Apetit vychází v pátek 17. května. Koupíte ho na stáncích v České a Slovenské republice.
Červnový Apetit voní jahodami
18.07.2014
Nový Apetit je prostě k nakousnutí stejně jako šťavnaté plody.