Česká kuchyně podle M. D. Rettigové – kurz vaření

sdílet:
Staročeská kuchyně má i v dnešní moderní době své kouzlo. Naučte se pracovat s telecími líčky, vepřovou panenkou nebo uzenými kostmi v kurzu vaření inspirovaném recepty M. D. Rettigové.

Kurz povede šéfkuchař Radek Kašpárek, který vám prozradí všechny své tipy a triky. Dozvíte se, jak na přípravu lahodných omáček. Naučíte se připravit maso na tatarák a vyšlehat nad párou staročeskou omáčku k dezertům – šodó. Zapomenuté staročeské pokrmy si určitě zamilujete!

Menu kurzu:


  • Staročeská zelňačka z uzených kostí s paprikovou klobásou
  • Tatarák z hovězí svíčkové, topinka
  • ‚Svíčková‘ na smetaně s panenkou v listovém těstě a pečenou zeleninou
  • Telecí líčka na víně zdobená restovanou cibulkou a hříbky, s bramborovou kroketou
  • Švestkové knedlíky (tvarohové) se slivovicovou omáčkou

Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. listopadu 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit