Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně podle M. D. Rettigové – kurz vaření

Česká kuchyně podle M. D. Rettigové – kurz vaření
sdílet:
Staročeská kuchyně má i v dnešní moderní době své kouzlo. Naučte se pracovat s telecími líčky, vepřovou panenkou nebo uzenými kostmi v kurzu vaření inspirovaném recepty M. D. Rettigové.

Kurz povede šéfkuchař Radek Kašpárek, který vám prozradí všechny své tipy a triky. Dozvíte se, jak na přípravu lahodných omáček. Naučíte se připravit maso na tatarák a vyšlehat nad párou staročeskou omáčku k dezertům – šodó. Zapomenuté staročeské pokrmy si určitě zamilujete!
 

Menu kurzu:

 

  • Staročeská zelňačka z uzených kostí s paprikovou klobásou
  • Tatarák z hovězí svíčkové, topinka
  • ‚Svíčková‘ na smetaně s panenkou v listovém těstě a pečenou zeleninou
  • Telecí líčka na víně zdobená restovanou cibulkou a hříbky, s bramborovou kroketou
  • Švestkové knedlíky (tvarohové) se slivovicovou omáčkou


Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. listopadu 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...