0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně podle M. D. Rettigové – kurz vaření

Česká kuchyně podle M. D. Rettigové – kurz vaření
sdílet:
Staročeská kuchyně má i v dnešní moderní době své kouzlo. Naučte se pracovat s telecími líčky, vepřovou panenkou nebo uzenými kostmi v kurzu vaření inspirovaném recepty M. D. Rettigové.

Kurz povede šéfkuchař Radek Kašpárek, který vám prozradí všechny své tipy a triky. Dozvíte se, jak na přípravu lahodných omáček. Naučíte se připravit maso na tatarák a vyšlehat nad párou staročeskou omáčku k dezertům – šodó. Zapomenuté staročeské pokrmy si určitě zamilujete!

Menu kurzu:


  • Staročeská zelňačka z uzených kostí s paprikovou klobásou
  • Tatarák z hovězí svíčkové, topinka
  • ‚Svíčková‘ na smetaně s panenkou v listovém těstě a pečenou zeleninou
  • Telecí líčka na víně zdobená restovanou cibulkou a hříbky, s bramborovou kroketou
  • Švestkové knedlíky (tvarohové) se slivovicovou omáčkou

Co: Kurz vaření   
Kdy: 23. listopadu 2010
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč