0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chystáte večírek? Vsaďte na take away!

Chystáte večírek? Vsaďte na take away!
sdílet:
Přichystat pohoštění pro hosty není jen tak. Nakoupit, navařit, poklidit, vše připravit a pak ještě dlouhé hodiny mýt nádobí, to abyste si na to vzali den volna. Pro všechny, kteří si den volna dovolit nemohou a ani se jim vlastně vyvařovat nechce, je tu služba Take away, kterou už nabízí nejedna restaurace i hotel. Mezi ně nově přibyl i pražský Clarion Congress Hotel Prague.

„Pro všechny, kdo pořádají rodinnou či firemní oslavu a nemají čas se plně věnovat přípravě pokrmů, jsme zřídili Take away servis. Jde o stále vyhledávanější způsob pohoštění, který umožňuje hostitelům plně se soustředit na organizaci své akce a přitom zajistit čerstvé, profesionální a individuálně zvládnuté občerstvení přímo na místě,“ popsal výhody nové služby šéfkuchař hotelu Miroslav Soukup. „Kuchařský a cukrářský tým předpřipraví vybrané suroviny a potraviny podle požadované chuti a příležitosti. Na místě je pak nutná už jen finální úprava.“

Hotel připraví téměř vše, od vynikajícího naloženého masa, steaků na gril, zeleninových či ovocných směsí, přes hotové lahůdky a drobné chuťovky až po lahodné dorty a dezerty na objednávku pro každou příležitost. Suroviny i připravené pokrmy si lze objednat telefonicky nebo e-mailem. Výhledově hotel připravuje možnost přímých internetových objednávek na stránkách www.cchp.cz.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit