0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co k svačině? Domácí paštiku z kurzu vaření

Co k svačině? Domácí paštiku z kurzu vaření
sdílet:
Až se naučíte domácí paštiku, jinou už si na chleba nenamažete.

Brněnské kuchařské studio Divoká vařečka připravilo na první březnové dny kurz přípravy domácích paštik, terin a šunky. Lektoři Michal Barták a Radim Procházka slibují, že si osvojíte základy kuchařských technik, které využijete nejen při přípravě jídel z tohoto kurzu. Poznáte, jak nejlépe naložit kachní prsa do bylinek a soli, jak konfitovat maso, naučíte se vykostit králičí stehno, zavařovat paštiku do sklenic a spoustu dalších dovedností. Společně s lektory si upečete také křupavý chleba, abyste měli s čím masité dobroty ochutnávat. A co nesníte, to si odnesete domů.

Menu kurzu:

  • Kachní rillette (pikantní ragú v másle) se zeleným pepřem a okurkami cornichon
  • Jemná dušená králičí šunka
  • Zavařovaná staročeská vepřová paštika
  • Presovaná drůbeží terinka s fazolemi haricot
  • Dokřupava pečený domácí chléb


Co: Kurz vaření
Kdy: 3. března 2012 od 11 hodin
Kde: Kulinářské studio Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2700 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč