Nová registrace Zapomenuté heslo

Co podávat ke steaku? Kávovou barbecue omáčku

18. 7. 2014
Co podávat ke steaku? Kávovou barbecue omáčku

Ačkoli káva představuje stěžejní přísadu receptu, omáčka nechutná jen po ní. Přirozená hořkost z kávy je v dokonalé rovnováze s dalšími ingrediencemi, které nesmí přebít. Výrazná pálivá omáčka skvěle doplní pečená masa i steaky. Báječná je také k pečeným bramborám a kuřecím křidýlkům, namáčet do ní můžete i kousky smaženého sýra. Tomáš Konopka k omáčce připravil steak z hovězího roštěnce, kapustový nákyp s hráškovým pyré, kroketu z květákového ragú, zelené fazolky, smetanové gratinované brambory a chřest.

Podívejte se na videorecept a dozvíte se, jak uvařit kávovou barbecue omáčku stejně jako profesionál.
 

Sdílet článek