Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co podávat ke steaku? Kávovou barbecue omáčku

Co podávat ke steaku? Kávovou barbecue omáčku
sdílet:
Podívejte se na nové video. Kuchař Tomáš Konopka pro vás spolu s Darinou uvařili vítězný recept soutěže s kávovary Nescafé Dolce Gusto. Vyzkoušejte i vy nejlepší pokrm s kávou – kávovou barbecue omáčku.

Ačkoli káva představuje stěžejní přísadu receptu, omáčka nechutná jen po ní. Přirozená hořkost z kávy je v dokonalé rovnováze s dalšími ingrediencemi, které nesmí přebít. Výrazná pálivá omáčka skvěle doplní pečená masa i steaky. Báječná je také k pečeným bramborám a kuřecím křidýlkům, namáčet do ní můžete i kousky smaženého sýra. Tomáš Konopka k omáčce připravil steak z hovězího roštěnce, kapustový nákyp s hráškovým pyré, kroketu z květákového ragú, zelené fazolky, smetanové gratinované brambory a chřest.

Podívejte se na videorecept a dozvíte se, jak uvařit kávovou barbecue omáčku stejně jako profesionál.
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč